Bierviltjes

Wilt u de juiste mensen bereiken op een beurs of een leuke boodschap overbrengen aan een groep sociale mensen? Gebruik hiervoor bedrukte bierviltjes. Het is een origineel middel om een persoonlijk bericht over te brengen, vooral wanneer er een pakkende boodschap op staat.

Plaats de bierviltjes op een zichtbare plaats, zoals op statafels waardoor uw bedrijf op een originele manier onder de aandacht komt van de bezoekers. Ook op een privéfeestje is een persoonlijk bierviltje een groot succes. U kunt extra sfeer of interactie creëren door op een bruiloft bierviltjes te bedrukken met leuke weetjes over de bruid en bruidegom.

Vormen en kleuren

Bij ons kunt u de bierviltjes in rond, vierkant, of aangepaste vorm, bijvoorbeeld een ster of een hartje bestellen, zowel enkel- als dubbelzijdig, full colour bedrukt. Alleen uw bedrijfslogo of toch liever een bierviltje met foto? Overleg met ons over de diverse opties.

Bestellen

Omdat CP Witnerswijk een full-service drukkerij is, denken wij naast het drukwerk graag met u mee over uw ideeën. Wanneer u er over denkt bierviltjes te bestellen, komen wij graag in contact met u. Als u een eigen ontwerp heeft, dan kunt u deze aanleveren volgens de aanleverspecificaties, maar wij helpen u ook graag met het realiseren van een mooi ontwerp.

Offerte aanvragen kan via de button aan de rechterkant of u kunt het contactformulier invullen waarna wij z.s.m. contact met u opnemen.